ثارالله یعنی چه؟
در کلام عرب هم به خون و هم به طلب کننده خود و هم به کسی که خونش طلب می شود، «ثار» گفته می شود، در زیارت عاشورا می خوانیم «طلب ثارکم مع امام هدی» خداوند به من روزی گرداند توفیق طلب خون شما را که من هم از طلب کنندگان خون شما باشم، پس در اینجا ثار به معنای خون است و در زیارت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف و روحی لتراب مقدمه الفداء) می خوانیم «السلام علیک یا ثارالله» و چون منتقم حقیقی خون امام حسین (علیه السلام) امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف و روحی لتراب مقدمه الفداء) است. «ثارالله» در اینجا به معنای طلب کننده خون است، در زیارت عاشورا که می خوانیم«السلام علیک یا ثارالله وبن ثاره» منظور کسی است که خون او طلب می شود؛ یعنی امام حسین (علیه السلام) و امیرمؤمنان (علیه السلام) بنابراین سه امام از امامان ما لقب ثارالله دادند، امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف و روحی لتراب مقدمه الفداء) طلب کننده و حضرت امام علی (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) طلب شونده.

ثواب خواندن زیارت عاشورا
زیارت عاشورا، یکی از دعاهایی است که امامان معصوم (علیهم السلام) و بزرگان دین بر مداومت خواندن آن تاکید کرده اند و بیان شده که تأثیرات سازنده و بی نظیری بر افراد دارد.


 ثواب خواندن زیارت عاشورا در کلام امامان معصوم (علیهمم السلام )
* امام محمد باقر (علیه السلام) به فردی به نام علقمه که درباره چگونگی زیارت امام حسین (علیه السلام) از راه دور سوال پرسیده بود، فرمودند: پس از آنکه به آن حضرت با سلامی اشاره کردی، دو رکعت نماز بخوان و سپس زیارت عاشورا را بخوان، هنگامی که این زیارت را خواندی در حقیقت او را به چیزی خواندی که هر کس از ملائکه که بخواهند او را زیارت کنند، به آن می خوانند و خداوند برای تو هزار هزار حسنه می نویسد و از تو هزار هزار سیئه دور می نماید و تو را هزار هزار مرتبه بالا می برد. همانند کسانی هستی که در رکاب آن حضرت به شهادت رسیدند. حتی در درجات آنها هم شریک می شوی. (کامل ایارات- ص 74)

* امام صادق (علیه السلام) به یکی از یاران خود به نام صفوان، درباره اثرات زیارت عاشورا می ‎فرمایند: زیارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خیر را برای خواننده آن تضمین می نمایم؛ اول: زیارتش قبول شود، دوم: سعی و کوشش او شکور باشد، سوم: حاجات او هرچه باشد، از طرف خداوند بزرگ برآورده می گردد و نا امید از درگاه او برنخواهد برگشت؛ زیرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد. (بحارالانوار-جلد 98-ص 300)

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : امام ,زیارت ,السلام ,علیه ,عاشورا ,هزار ,علیه السلام ,زیارت عاشورا ,امام حسین ,حسین علیه ,مقدمه الفداء ,لتراب مقدمه الفداء ,روحی لتراب مقدمه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حقوق ایران Evan [Music] Darkhasti مایندآز فرشته بودم اموزش زبان انگليسي خرید و فروش آپارتمان در اندیشه منه ی من! اولیا و مربیان golgaz